Produktspecialist

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som designar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk näs- och öronhåltagning. Om du, precis som vi, brinner för vackra smycken som samtidigt är snälla mot hud och hälsa, kommer du att passa väl in hos oss. För mer information om företaget se: www.blomdahl.se

Blomdahl söker Produktspecialist Sverige Nord

Som produktspecialist på Blomdahl Medical kommer du att få vara med och sprida varumärket till kunder runtom i Sverige. Då vår passion är hudvänliga smycken och medicinsk håltagning, är det viktigt att du tilltalas av produkten och kan identifiera dig med målgruppen och dess behov.

Vi söker nu en produktspecialist som i nära samarbete med sina kollegor driver försäljningen hos våra befintliga kunder.Du utgår från hemmet och ditt område sträcker sig från Stockholm, Västerås, Uppsala vidare längst i norr, vilket innebär ca 30-50 övernattningar per år beroende på bostadsort.

Om du uppskattar att skapa relationer och nätverk, är en god kommunikatör i presentations- och utbildningssammanhang med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer, så kommer du att trivas hos oss, då en stor del av tjänsten består av utbildning i olika format. Om du på samma gång har förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat är jobbet rätt för dig. Och om du dessutom drivs framåt av att skapa goda affärsrelationer samt att se mål och möjligheter, så ser vi dig som rätt medarbetare i gruppen. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket som du kommer att representera.

Huvudfokus i tjänsten ligger i att utbilda kunder och att vara ute och presentera våra produkter hos våra befintliga kunder, där fokus för den här tjänsten ligger på besök hos apotek. Du gör både bokade besök och spontanbesök. Du kommer att hålla heldagsutbildningar för grupper och diplomera dem i medicinsk öronhåltagning, ca 25 tillfällen/år. Utbildningen hålls då oftast på hotell i närheten av dina kunder. Du kommer även att hålla i mindre genomgångar ute hos kund och i dina arbetsuppgifter ingår det även att uppdatera butikerna med skyltmaterial samt inspirera butikerna om hur Blomdahls smycken visuellt lyfts fram och säljs på bästa vis. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning från ditt hemkontor. Du får även delta på mässor och andra säljaktiviteter fortlöpande under året. De kunder du kommer att besöka är främst apotek.

Du kommer att ingå i ett engagerat team av skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att hålla presentationer eller utbildningar och vi värderar din prestigelösa inställning, ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda ett omväxlande arbete i en utvecklande och lyhörd miljö. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 18/9, urval sker löpande.