Produktspecialist/Säljare

Hör vad du vill. När du vill. Ibland behövs lite hjälp för att kunna ta del av livets alla ljud. Med hjälp av OnDeMove’s hörselförstärkare TYR® kan personer med mild till medelsvår hörselnedsättning på nytt få återuppleva ögonblick som de gått miste om. Mohsen Haj-Bolouri är grundaren bakom TYR teknologin och har 20 års erfarenhet av hörselhjälpmedel inom sjukvården samt är utbildad inom matematik, fysik och audiologi. Driven av nyfikenhet och med viljan att underlätta vardagen för miljontals människor har han utvecklat världens mest tillförlitliga, bekväma och användarvänliga hörselförstärkare. Nu behöver företaget förstärka sin närvaro på svenska marknaden så att fler på nytt kan få uppleva något de saknat. OnDeMove utmanar det etablerade sättet att få hjälp genom att erbjuda produkten utan krav på utprovning hos klinik. Sätt i hörlurarna och hör världen, enklare kan det inte bli. För mer information se: www.ondemove.se

OnDeMove söker ytterligare en Produktspecialist/Säljare Sverige

Som produktspecialist/säljare på OnDeMove kommer du få vara med att utbilda och sprida varumärket till kunder runt om i Sverige. Då vår passion är att hjälpa människor att höra bättre är det viktigt att du tilltalas av denna ambition och att hjälpa hörselnedsatta.

Vi söker nu en produktspecialist/säljare med några års erfarenhet som utesäljare. Du kommer att utbilda, ge service och driva försäljningen hos både befintliga och nya kunder. Du utgår från kontoret i Halmstad eller från ditt hemmakontor i Stockholmsområdet (inom en timmas bilresa från Stockholm) och dina kunder finns i halva Sverige.

Uppskattar du att skapa relationer och nätverk, är en god presentatör i utbildningssammanhang, och har en fallenhet för mötet med människor, då kommer du att trivas hos oss. Vi ser också att du har förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Troligtvis drivs du framåt av att skapa goda affärsrelationer, nå mål och resultat.

Huvudfokus i tjänsten ligger i att utbilda kunder och att vara ute och presentera våra produkter. Våra kunder är Apotek och Optiker, men även hörselkliniker. Det handlar både om att vårda befintliga kunder och att sälja in till nya kunder. Du gör både bokade besök och spontanbesök. Du kommer atthålla utbildningar/genomgångar inom hörsel och OnDeMoves produkter för både enskilda personer och grupper ute i butik.

I dina arbetsuppgifter ingår det även att uppdatera butikerna med skyltmaterial samt inspirera butikerna om hur OnDeMoves produkter lyfts fram och säljs på bästa sätt. Även digitala möten och presentationer förekommer. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning. Du får även delta på mässor och andra säljaktiviteter fortlöpande under året.

Du kommer att ingå i ett litet och engagerat team av kollegor och rapporterar till VD i Sverige. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att hålla presentationer eller utbildningar och vi värderar din prestigelösa inställning, ditt engagemang, förmåga att vara flexibel samt din vilja att ta ansvar.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda ett omväxlande arbete i en trivsam och lyhörd miljö. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger, 0701- 460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan.