Proffssäljare

XL-Bygg i Falkenberg bedriver bygghandelsverksamhet i Morup strax utanför Falkenberg sedan 1976. Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal. Du kommer att vara en del av ett team på 14 personer där gruppen är viktig. Arbetsplatsen genomsyras av goda relationer och stort kundfokus. Hos oss på XL- BYGG i Falkenberg så är teamkänslan viktig. För mer information om företaget se: www.xlbygg.se

Med placering i Morup söker vi en Proffssäljare

Är du duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer och har goda byggkunskaper? Du hjälper kunder och erbjuder dem kompetens och en förstklassig service. Alla på företaget hjälps åt för att förenkla kundernas vardag.

I rollen som Proffssäljare tar du i huvudsak ansvar för att förstärka relationerna med befintliga kunder samt att bygga affärsrelationer med nya kunder. Det innebär att du åker ut och besöker dem i deras verksamhet. Försäljningen sker antingen direkt via besök, telefon, mejl eller ute på plats hos kunden.

Arbetet omfattar administrativa delar såsom offertframtagning mm. Som en del av säljteamet deltar du även i den strategiska planeringen och uppföljningen av försäljningen.

Personen vi söker har erfarenhet av uppsökande försäljning och har kunskaper inom bygg eller från närliggande bransch. Lokalkännedom, nätverk i branschen och kunskaper i ritningsläsning är tydliga fördelar. Du är bekant med Office-paketet, har körkort och behärskar både svenska i tal och skrift samt har kunskap i engelska.

Som person är du noggrann och strukturerad och har en mycket god känsla för affärer. Du trivs med ett högt tempo, är samarbetsinriktad och duktig på att skapa goda långsiktiga relationer både internt och externt.

Har du erfarenhet från försäljning och känner igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda en utåtriktad och omväxlande roll i ett trivsamt företag. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!