Projekt Support

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

Rekrytering Avslutad

M2 söker en medarbetare till Projekt Support

Inom denna stödjande roll kommer du arbeta med allt från nyutveckling av butikskoncept till att stödja projektledarna med enskilda butiker. Tjänsten omfattar i huvudsak följande arbetsuppgifter:

  • Ta fram förslag och visualiseringar i Photoshop.
  • Skapa förbättringsförslag inom befintliga koncept.
  • Stödja projekt med förslag på speciallösningar.
  • Ta fram presentationer och broschyrmaterial.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet av Cinema, Photoshop och ArchiCad eller liknande. Som person är du flexibel och uppskattar en stödjande roll. Du har ett brinnande intresse för färg och form är noggrann och kommunikativ.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda en omväxlande roll i ett dynamiskt företag som skapar butikslösningar till många välkända varumärken. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du snarast din ansökan märkt ”Projekt Support” till info@enoem.se. Placeringsort är Rydöbruk. Urval sker löpande.