Projektchef

 

Gnotec Sweden är ett hög automatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 350 anställda och omsättningen uppgår till ca 800 MSEK. Gnotec Group har totalt ca 600 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1 Mdkr. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Nu söker vi en Projektchef

I den nyinrättade rollen får du det övergripande ansvaret för att driva och genomföra kundprojekt. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat planering, styrning och uppföljning av projekt med avseende på kostnad, tid och kvalitet. I rollen har du många kontaktytor internt mot marknad, produktion, inköp och kvalitet. Parallellt med det övergripande ansvaret i befattningen driver du även egna kundprojekt.

Rollen innebär mycket kundkontakt och är bekväm med att föra tekniska dialoger med säljarna i organisationen samt kunderna kring tekniska lösningar. Du agerar rådgivare och hanterar förändringar samt ansvarar för planering av projektresurser. Personalansvaret omfattar fem personer i projektarbetsgruppen samt du sitter med i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad i Kinnared och Reftele.

Du har gedigen erfarenhet av teknisk projektledning mot kunder och har en god affärsförståelse. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är ett krav. Erfarenhet från fordonsbranschen är en klar fördel. Förmodligen har du en teknisk högskoleexamen samt goda kunskaper i engelska.

Personen vi söker är trygg i ledarrollen, har en god affärsförståelse samt ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. För att lyckas är du en flexibel och lösningsfokuserad person som ser möjligheter istället för problem och är prestigelös.

Är du intresserad av en omväxlande och utmanande tjänst i ett företag som ligger i branschens absoluta framkant? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu