Projektingenjör

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten.Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovation genom naturliga köldmedia. För mer information se: www.frigadon.se  www.arneg.it

Nu söker vi en Projektingenjör Kyla/Värme

Har du ett tekniskt intresse av att skapa och utveckla framtidens energisystem?

Som Projektingenjör hos Frigadon kommer du att framför allt verka inom systemdesign och kalkylunderlag för nya projekt inom CO2 baserade på våra produkter. Som Projektingenjör hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från beräkningar, projektering och projektledning. Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. Vi erbjuder dig en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag.

Passar vi varandra?

Du är sannolikt Ingenjör med inriktning kylteknik alternativt Kyltekniker med ett antal års erfarenhet inom yrket. För att trivas i rollen motiveras du av att självständigt driva ditt arbete framåt och du har lätt för att ta egna initiativ. Du arbetar strukturerat och trivs bäst i en miljö där du får hålla ordning och reda. Du har tidigare erfarenhet inom projektledning och vana av att driva flertalet parallella projekt samt arbeta med ekonomisk uppföljning.

Du har en positiv inställning och sprider glädje. Som person är du lugn och tillmötesgående och du strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå, såväl internt som externt. Du är en utpräglad lagspelare med högt engagemang och förmågan att bygga och förädla kundrelationer. Erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet är meriterande.

Stämmer detta in på dig kommer du att trivas hos oss.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast urval sker löpnade.