Projektinköpare (Vik.)

Meson AB är en ledande tillverkare och leverantör av ventiler, kopplingar, vriddon och tillhörande nivåmätnings och automationssystem. Vårt varumärke är känt över hela världen, våra kunder finns både till sjöss och på land. Sedan bolagets start 1997 har vi vuxit till en industrigrupp som omsätter mer än 200 MSEK årligen. Vårt huvudkontor finns i Laholm med totalt 32 anställda, Vi servar våra kunder med hög lagertillgänglighet genom vår närhet till Europavägar, hamnar och flygplatser. Vi har ett väl utbyggt distributions och försäljningsnätverk och finns tillgängliga för våra kunder dygnet runt. För mer information se: www.meson.se

Rekryteringen Avslutad

Med placering i Laholm söker vi en Projektinköpare (Vik.)

Vi erbjuder ett stimulerade arbete i en internationell koncern med kunder över hela världen. Som projektinköpare ingår du i ett inköpsteam bestående av 3 personer, där du ansvarar för inköp till större kundprojekt och specialbeställningar av icke lagerförda produkter. Du följer upp leveranser, pris, kvalitet och dokumentation. Inköp av produkter mot lager ingår också.

Tjänsten innebär en ständig kommunikation med övriga avdelningar, våra leverantörer och bolag i koncernen. Du arbetar nära projektsäljarna och avlastar dem med inköpsuppgifter och fungerar som länken mellan projekten och våra leverantörer. Leverantörerna finns i Europa och Asien. Du kommer även att delta i projekt med mål att förändra och effektivisera inköpsflödet och finna nya leverantörer.

Du har erfarenhet av tekniskt inköpsarbete i en internationell miljö, är en van användare av affärssystem och Officepaketet. Troligtvis har du ekonomisk eller teknisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. Arbetet innebär många kontakter inom och utanför bolaget vilket kräver initiativkraft, samarbetsförmåga, flexibilitet och en känsla för service. Du är mål- och resultatinriktad samt har ett genuint intresse för teknik och affärer.

Låter det intressant är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 april. Urval sker löpande. Din ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Projektinköpare Meson”. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.