Projektkoordinator

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vi ger även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer info se: www.quicksearch.se

 

Nu söker vi en till Projektkoordinator till teamet

Har du ett stort intresse för IT-system, har arbetat med IT-system eller har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom Informatik eller Systemvetenskap?

Nu söker vi en person som kommer bidra med viktig systemkompetens i våra projekt. Projektkoordinatorn säkerställer att de interna leveranserna från integrationsuppsättning, insamling av data, skapandet av enkäter och portaler följer planerna. Du blir expert på hur ett projekt praktiskt skall sättas upp systemmässigt.

Eftersom du är delaktig i flera kunduppdrag samtidigt har du en viktig del i kunskapsöverföring mellan olika projekt vilket i sin tur bidrar till den interna system- och processutvecklingen.

Som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har ett starkt intresse för system, digitalisering och användarvänlighet.

Om du vill lära dig mer om enkätutskick, integrationer, analys av data och digital rapportering samt jobba i team som levererar till några av Sveriges kända storföretag kan detta vara jobbet för dig!

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu