Projektledare

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång.Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet.Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändrings-arbetet som genomförs baserat på kundernas feedback.Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm.

Nu söker vi en Projektledare för smarta kundundersökningar

Var med och skapa insikter för några av Sveriges mest välkända företag. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och som gillar att driva projekt som inkluderar både teknik och affärsanalys.

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som trivs i rollen som projektledare och rådgivare inom mätningar av kundupplevelser och inte räds både det större perspektivet och hålla koll på detaljer. I Halmstad utökar vi vår grupp av projektledare och söker en person med goda kunskaper av att leda och driva projekt. Det är centralt att du ständigt har kundens behov i åtanke och inte är rädd för att sälja den lösning som krävs.

Som projektledare har du eget budget- och kundansvar. Du hanterar och ansvarar för projekt i form av uppsättningar av löpande undersökningar av affärsprocesser. Du har även ansvar för en egen säljbudget för i huvudsak befintliga kunder men även nya. Till din hjälp har du seniora konsulter, projektsupport och tekniskt stöd. Vi tror du har erfarenhet av att arbeta med kundnöjdhet och hur olika affärsprocesser kan påverka kundens upplevelse.

Erfarenhet av projektledning är en klar fördel. Förmodligen har du en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Du har en stark drivkraft och triggas av att hitta lösningar åt kunder och att göra affärer.

Som person är du affärsmässig, analytisk och kommunikativ. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer externt och internt. Samtidigt besitter du förmågan att koordinera flera projekt med noggrannhet och struktur. På sikt bidrar du i utvecklingen av de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Quicksearch erbjuderdig att vara en del av ett familjärt och entreprenörslett bolag. Organisationen är platt och du har en chans att påverka utvecklingen. Vi utbildar dig fortlöpande inom undersökningar, statistik och NPS (Net Promotor Score).

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 15/5. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460391.