Projektledare

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång.Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet.Vi ger även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på feedback.Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer info: www.quicksearch.se

Vi söker en Projektledare

Brinner du för feedback, är nyfiken, noggrann och strukturerad och drivs av att bidra med nya insikter till dina kunder? Då ska du söka rollen som projektledare hos oss på Quicksearch!

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som trivs i rollen som projektledare och vill arbeta i en konsultativ roll direkt mot våra kunder. Quicksearch arbetar idag med många välkända kunder såsom Klarna, Stadium, Karolinska Institutet, Tele2 och Telia. Vi utökar vår grupp av projektledare och söker dig med goda kunskaper inom affärsprocesser, systemförståelse och med ett intresse för digitalisering. Det är centralt att du ständigt har kundens behov i åtanke och inte är rädd för att sälja den lösning som krävs.

Som projektledare har du eget budget- och kundansvar. Du hanterar och ansvarar för undersökningar eller uppsättningar av löpande undersökningar av affärsprocesser. Till din hjälp i teamet har du seniora konsulter, projektsupport och tekniskt stöd.

Erfarenhet av projektledning är en klar fördel. Förmodligen har du en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Kunskap eller intresse inom statistik är en fördel. Du har en stark drivkraft och triggas av att hitta lösningar åt kunder och att göra affärer.

Som person är du affärsmässig, analytisk och kommunikativ. Du vill ta chansen att utveckla nya affärsmöjligheter och är duktig på att skapa relationer. Samtidigt besitter du förmågan att koordinera flera projekt med noggrannhet och struktur. På sikt bidrar du i utvecklingen av de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Quicksearch erbjuder dig att vara en del av ett familjärt och entreprenörslett bolag. Organisationen är platt och du har en chans att påverka. Som medarbetare får du fortlöpande utbildning och varje medarbetare bygger sin egen profil och kompetens hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460 391.