Projektledare

Med 25 års branscherfarenhet och egen utveckling av teknik, metodik och kompetens är Quicksearch ett förstahandsval för resultatskapande agerbar feedback inom kund- och medarbetarundersökningar. Bland våra kunder återfinns många välkända företag som och organisationer såsom Klarna, Stadium, Telia samt en rad statliga verk, institutioner, kommuner, regioner, högskolor och universitet.

Nu söker vi en Projektledare

Brinner du för dina kunders framgång, är nyfiken, noggrann och strukturerad samt drivs av att bidra med nya insikter till dina kunder? Då ska du söka rollen som projektledare hos oss på Quicksearch!

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som trivs i rollen som projektledare och vill arbeta i en konsultativ roll direkt mot våra kunder. Vi utökar vår grupp av projektledare och söker dig med goda kunskaper inom SaaS-lösningar, systemintegrationer och affärsprocesser. Det är viktigt att du ständigt har kundens behov i åtanke och inte är rädd för att sälja den lösning som krävs.

Som projektledare har du eget budget- och kundansvar. Du hanterar och ansvarar för uppsättningar av löpande integrerade undersökningar av affärsprocesser. Till din hjälp har du konsulter och projektkoordinatorer.

Erfarenhet av projektledning är en klar fördel. Förmodligen har du en högskoleutbildning eller motsvarande i grunden. Kunskap i eller intresse för statistik är en fördel. Du har en stark drivkraft och triggas av att hitta lösningar åt kunder och att göra affärer. Då kunderna ofta har internationell prägel krävs goda kunskaper i engelska.

Quicksearch arbetar med kombinationen av kundens upplevelse och nyckeltal från våra kunders system. Du behöver därför känna dig trygg med tekniska frågor på en övergripande nivå och bör ha kännedom om digitala lösningar så som e-handelssystem, support/ärendehanteringssystem eller CRM-system sedan tidigare.

Quicksearch kommer att utbilda dig inom de vanligaste metoderna och nyckeltalen för att arbeta med kundbeteenden, kundlojalitet och köpvilja och det finns avsatt budget för att du skall kunna följa med utvecklingen på området.

Som person är du affärsmässig, analytisk, kommunikativ, pålitlig och förtroendeingivande. Du vill ta chansen att utveckla nya affärsmöjligheter och är duktig på att skapa relationer. Samtidigt besitter du förmågan att koordinera flera projekt med noggrannhet och struktur. På sikt bidrar du i utvecklingen av de tjänster vi erbjuder våra kunder.

 

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer information se: www.quicksearch.se

Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga tillväxtambitioner? Då ser vi fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Halmstad men innebär en del resor. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460391.

Varmt välkommen med din ansökan!