Projektledare

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi ytterligare Projektledare

Har du ett brinnande intresse för modern energiutveckling och projektledning? Vi kan erbjuda en intressant tjänst i en framtidsbransch! Det blir din uppgift att driva kundprojekt från avtal till driftsättning.

När ordern är registrerad sammanställer du underlag och material inför det fortsatta projektgenomförandet. Därefter avtalar du ett installationsdatum med kunden och förbereder installationen.

Du ansvarar för att information och allt nödvändigt material finns på plats hos kunden det avtalade installationsdatumet. Installationen utförs i samarbete med lokala samarbetspartners på den ort där anläggningen ska installeras.

Anmälan till kundens elbolag samt uppkomna frågor under projektet hanteras av dig. När installationen är klar ser du till att anläggningen driftsätts och att kunden får sin slutdokumentation. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med säljare, projektör och installatörer vilket ställer krav på din tydlighet, planering och kommunikationsförmåga.

Erfarenhet som projektledare är ett krav tillsammans med en teknisk utbildningsbakgrund. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och/eller utbildning inom projektledning. Specifika kunskaper inom batterilager och solcellsanläggningar är en tydlig fördel. Kanske kommer du från branschen eller från en annan del av energiområdet. Du har goda kunskaper i engelska och har körkort.

Som person är du en stark organisatör och problemlösare med god kommunikationsförmåga. Du har förmågan att ha kontroll över flera parallellt pågående projekt och kan behålla fokus även när tempot är högt. På sikt ser du dig själv i en ledande roll och du vill utvecklas inom en teknisk bransch. Du drivs av eget ansvar, många kontaktytor och nöjda kunder.

Känns det spännande? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett bolag med stark tillväxt i en bransch med ljusa framtidsutsikter. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!