Projektledare

 

Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 380 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijteknik.se

Nu söker vi en Projektledare med inriktning VA-byggnader

Är du en driven projektledare som söker nya utmaningar inom byggbranschen men samtidigt värdesätter långsiktighet och trygghet? NaijTeknik har haft en stark tillväxt och kan erbjuda goda framtidsutsikter.

Tjänsten innebär att självständigt driva projekt inom VA-byggnader från kalkyl, projektering till slutbesiktning. Du får ansvar för projektens budget, externa inköp och säkerställer att krav på kvalitet, miljö samt arbetsmiljö efterlevs. Du ansvarar för externa entreprenörer som är kopplade till dina projekt, formellt personalansvar kan ingå.

Planering och framförhållning är en viktig del av tjänsten tillsammans med arbetsberedningar och egenkontrollplaner. Tjänsten kommer innebära resor främst inom södra Sverige. Du rapporterar till Entreprenadchefen.

Vi tror du har erfarenhet som projektledare. Kunskaper inom bygg- och entreprenad värderas högt. Du har en relevant utbildningsbakgrund och är van att kommunicera på svenska och engelska. Kunskaper inom entreprenadjuridik är en fördel.

Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt och trivs med ett högt tempo. I ledarrollen ser du till lagets bästa, agerar förebild och verkar för en positiv och trivsam arbetsmiljö. Du drivs av resultat men är samtidigt ödmjuk och kan anpassa din ledarstil efter situation.

För rätt person kan vi erbjuda en självständig, varierad och utmanande roll i en framtidsbransch. I denna rekrytering samarbetar Naij Teknik med Nilsson & Mossberger. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!