Projektledare inom kund- och medarbetarundersökningar

 

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer info se: www.quicksearch.se

Nu söker vi en:

Projektledare inom kund- och medarbetarundersökningar

Brinner du för feedback, är noggrann och strukturerad och drivs av att bidra med nya insikter till dina kunder? Då ska du söka rollen som projektledare hos oss på Quicksearch!

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som trivs i rollen som projektledare och rådgivare inom kundundersökningar. I Halmstad utökar vi vår grupp av projektledare och söker en person med goda kunskaper av affärsprocesser och kundlojalitet. Rollen innefattar att du ger konsultativt stöd åt chefer i det framtida förbättringsarbetet. Det är centralt att du ständigt har kundens behov i åtanke och inte är rädd för att sälja den lösning som krävs.

Som projektledare har du eget budget- och kundansvar. Du hanterar och ansvarar för projekt i form av kundundersökningar eller uppsättningar av löpande undersökningar av affärsprocesser. Du har även ansvar för en egen säljbudget för i huvudsak befintliga kunder men även nya. Till din hjälp har du seniora konsulter, projektsupport och tekniskt stöd.

Vi tror du har erfarenhet av att arbeta med kundnöjdhet och hur olika affärsprocesser kan påverka kundens upplevelse.

Erfarenhet av projektledning är en klar fördel. Förmodligen har du en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Du har en stark drivkraft och triggas av att hitta lösningar åt kunder och att göra affärer.

Som person är du affärsmässig, analytisk och kommunikativ. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer externt och internt. Samtidigt besitter du förmågan att koordinera flera projekt med noggrannhet och struktur. På sikt bidrar du i utvecklingen av de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Quicksearch erbjuder dig att vara en del av ett familjärt och entreprenörslett bolag. Organisationen är platt och du har en chans att påverka utvecklingen. Vi utbildar dig fortlöpande inom undersökningar, statistik och NPS (Net Promoter Score).

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 25/2. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460 391.

Ansök nu