Projektledare inom kemi- och processteknik

Hanson & Möhring, sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se.

Rekrytering Avslutad


Till Halmstad söker vi en:

Projektledare inom kemi- och processteknik 

Det blir din uppgift att i projektform etablera en ny produktionsprocess på anläggningen i Halmstad. I planeringsfasen ingår tillståndsprövningar och därmed kontakter med myndigheter. Upphandling av produktionsutrustning och entreprenad tjänster kommer även kräva din delaktighet. Under genomförandet koordinera du projektaktiviteterna så de korsar mållinjen samtidigt. Målsättningen är att projektet avslutats och att produktionen är igång innan årsskiftet.

Inom samtliga affärsområden finns tyliga inslag av kemiteknik, successivt antar du en roll som specialist. Du är troligtvis nyutexaminerad civilingenjör inom kemi- och processteknik, dessutom har du arbetslivserfarenhet. För att kunna göra kvalificerade bedömningar av tekniska lösningar är en god förståelse av processteknik en fördel.

Som person har du en fallenhet för att organisera och leda. Du driver målmedvetet framåt och har samtidigt den samlade bilden av projektet som helhet. Beslutsamhet, snabbhet och ambition är egenskaper som värderas högt.

Vi erbjuder en utmaningar för dig som trivs med förändring och ständig utveckling. Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”projektledare H&M” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se. Sista ansökningsdag är den 16 Maj 2010. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel: 0701-460 390.