Projektledare inom Lager och Logistik

Hanson & Möhring, sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se.

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi en:

Projektledare inom logistik och lager

Det blir din uppgift att i projektform effektivisera hanteringen på lagret vid anläggningen i Halmstad. Initialt handlar det om lager layout, senare fokuserar du på frågor om IT-stöd. Du kommer självständigt driva projektet från planering till avslut/uppföljning.

Du är troligtvis en relativt nyutexaminerad civilingenjör inom maskin eller logistik med viss arbetslivserfarenhet. Som person har du en fallenhet för att organisera och leda. Du driver målmedvetet framåt och har samtidigt den samlade bilden av projektet som helhet. Beslutsamhet, snabbhet och ambition är egenskaper som värderas högt.

Har du ett stort intresse av effektivisering, lager och logistik? Då kan vi erbjuda utmaningar för dig som trivs med förändring och ständig utveckling. Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning.

Låter det intressant? Skicka din ansökan märkt ”projektledare lager/logistik” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel. 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.