Projektledare inom logistik och lager

I Sverige finns Dole representerat av fem olika bolag, AB Banan-Kompaniet, Dole Fresh Cuts AB, Saba Blommor AB, Saba Frukt & Grönt AB samt Dole Europe Shared Service Center AB. Tillsammans förser vi den svenska dagligvaruhandeln med färsk frukt, blommor, bananer och färdigskuren sallad.

Saba Frukt & Grönt AB är en tredje parts logistik leverantör till dagligvaruhandeln, i Helsingborg är vi 250 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder effektiva lagerlösningar med modern teknik som är specialanpassad för kylda och snabba flöden där vi utför tjänster med optimal kvalitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar i en innovativ lagermiljö med korta ledtider där våra leveranser dagligen når hela Sverige. Detta för att tillsammans med våra kunder skapa förutsättningar för en optimal konsumentupplevelse. För mer information, titta gärna in på vår hemsida; www.saba.se

Rekryteringen Avslutad

Till Helsingborg söker vi en:

Projektledare inom logistik och lager

Vi står inför en spännande uppgift att byta ut vårt egenutvecklade skräddasydda affärssystem till ett modernt WMS system och ett ERP system för våra kunder. Din roll blir att vara Projektledare för WMS systemet.

I ditt team kommer du att ha ”Super users” inom olika områden men din kontaktyta blir även alla berörda ledare och dess personal. Projektets mål är att ytterligare effektivisera hanteringen på lagret och du kommer därför även bli involverad i att ta fram och implementera nya arbetssätt.

Du är troligtvis en relativt nyutexaminerad civilingenjör inom maskin eller logistik med viss arbetslivserfarenhet av affärssystem. Som person har du en fallenhet för att organisera och leda. Du driver målmedvetet framåt och har samtidigt den samlade bilden av projektet som helhet. Beslutsamhet, snabbhet och ambition är egenskaper som värderas högt.

Har du ett stort intresse av effektivisering, lager och logistik? Då kan vi erbjuda utmaningar för dig som trivs med förändring och ständig utveckling. Tjänsten är en projektanställning på minst ett år med stora möjligheter till tillsvidareanställning.

Vi är ett företag med hög förändringstakt så i en eventuell förlängning kommer rollen fortsätta effektivisera processer och IT samt arbeta vidare med andra projekt t.ex. att utveckla vår layout.

Låter det intressant? Skicka din ansökan märkt ”Projektledare logistik och lager” till Nilsson & Mossberger Rekrytering, info@enoem.se. Då urvalet sker löpande ser vi ser fram emot din ansökan snarast.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel. 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.