Projektledare inom mekatronik

 

Phoniro är ett svenskt IT-bolag med en internationell agenda och en vision att möjliggöra en tryggare ålderdom för fler. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet, har ca 75 anställda och omsätter ca 150 MSEK.Vi har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar trygghetslarm, e-tillsyn, digital nyckelhantering och tid- och insatsuppföljning. Merparten av våra lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Phoniro var först med att ta fram ett system för Hemtjänsten så att de inte behöver använda traditionella nycklar. Phoniros mekatroniska låsenhet har producerats i över 100 000 enheter. I samarbete med partners som till exempel Tieto och Pulsen levererar vi systemlösningar integrerade med kundernas verksamhetssystem. Våra system finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Vi har också verksamhet i Holland, Norge, Danmark och Finland. För mer information se: www.phoniro.se

Till Halmstad söker vi en:

Projektledare inom mekatronik

Phoniros mission är att möjliggöra en tryggare ålderdom för fler. Den baserar sig på en övertygelse om att det krävs en smart användning av välfärdsteknik för att äldre ska få kvalitet och trygghet i sin omsorg till ett pris som samhället har råd att betala.

Rollen som projektledare inom mekatronik innebär tekniskt ansvar för Phoniros mekaniska och mekatroniska produkter. Det innebär både framtagning av nya produkter, industrialisering, mekanisk kvalitetssäkring och löpande testning och förbättringsarbete. På sikt kommer du bl.a. bli expert och vara 3rd line support på våra digitala låsprodukter samt hålla i kundträffar/utbildningar för att hjälpa våra kunder att på enklast sätt montera låsen.

Arbetsuppgifterna kräver en bred teknisk kompetens som förutom problemlösning, konstruktion och projektledning, även innebär tät kommunikation med kunder och underleverantörer. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom mekanik, mekatronik eller som utvecklingsingenjör inom området.

Som person har du ett öppet sinne, är pragmatisk och kvalitetsmedveten. Du är en kommunikativ och samarbetsinriktad person som uppskattar många kontaktytor både internt och externt. Vi kan erbjuda en tekniskt utmanade tjänst i en framtidsbransch på ett företag som präglas av nyfikenhet, omtanke och arbetsglädje. Låter det intressant ser vi fram emot din ansökan snarast men senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Välkommen att jobba i teknikens framkant i ett bolag som gör skillnad. På riktigt!

Ansök nu