Projektledare Webb- och Affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Rekryteringen avslut

Nu söker vi en person inom Projektledning Webb- & Affärssystem

Vi söker en nyfiken och intresserad person som vill utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Du delar din tid mellan projektledning och kundstöd och som innebär allt från att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor till projektadministration.

Inledningsvis är du delaktig i mindre kundprojekt. I diskussion med kunder och kollegor skapas och provas olika lösningar. Hantering av förfrågningar kring nya system och funktioner från kunder ingår likaså.

När du växer in i rollen kommer du successivt att få ett större ansvar för kundrelationer och projekt. På sikt använder du din kompetens inom webbsystem och/eller affärssystem för att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet.

Du har utbildning eller erfarenhet inom antingen ekonomi och affärssystem eller inom webb och design. Givetvis är det är bra om du har erfarenhet och intresse inom båda. Du måste tycka om kundkontakt och förstå att kundservice är viktigt. Tycker du det är roligt med försäljning ser vi det som en fördel.

Som person är du ordningssam, engagerad och kommunikativ. Förmågan att förklara och uttrycka dig i tal och skrift tror vi är viktiga för att lyckas. Du trivs i ett mindre företag som erbjuder variation, kundkontakt och utmaningar.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Märk ansökan ”Projektledare Montania” och skicka den till info@enoem.se. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.