Flera Projektledare

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

M2 söker Projektledare

Som projektledare driver du butiksetableringar genom hela processen från layout, tidsplan, budget, ritningar, byggmöten fram till kundleverans. M2 har en väldefinierad arbetsprocess och effektiva projektstyrningsverktyg. Tjänsten kan innebära en del resor huvudsakligen inom Europa. Som projektledare är du placerad i Rydöbruk utanför Halmstad.

Förmodligen har du en relevant utbildningsbakgrund och behärskar engelska i tal och skrift. Har du byggteknisk kunskap samt erfarenhet av 3D ritprogram är det en fördel. Du har ett intresse för butiksinredning och samtidigt en stor portion sunt förnuft. Tjänsten kräver en god kommunikations- och anpassningsförmåga i dina kontakter med hantverkare, butikspersonal, arkitekter mm.

Som person är du självständig, har en egen drivkraft samt arbetar strukturerat. För att nå framgång i rollen tror vi att du är duktig på att planera och ha överblick, samtidigt är det viktigt att du har kontroll på detaljerna. Vi värderar ditt engagemang, att du är självgående och har ett sinne för humor.

Vill arbeta i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat? Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en internationell miljö där du arbetar med välkända varumärken.

För mer information om tjänsten se www.enoem.se eller ring Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan till info@enoem.se märkt ”Projektledare M2” snarast, då urval sker löpande.