Projektledning & Kundstöd Affärssystem

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en person inom Projektledning & Kundstöd Affärssystem

Vi söker en engagerad och pedagogisk person som vill utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och arbeta med kundstöd och projektledning. Det innebär allt från projektadministration, test, utbildning och kundsupport till att tillsammans med kollegor översätta kunders behov till systemlösningar.

Utifrån kundernas behov tar du tillsammans med kollegor fram förslag på anpassningar av affärssystemet. Tillsammans med våra utvecklare ser du sen till så anpassningen införs och testas.

Inledningsvis är du delaktig i mindre kundprojekt kring våra affärssystem för att sedan successivt få ett större ansvar för kundrelationer, projekt och att utveckla kunders verksamhet med hjälp av IT-system.

Du har utbildning eller erfarenhet inom ekonomi eller affärssystem. Du måste tycka om kundkontakt både ute hos kund och på telefon och anse att kundservice är viktigt.

Har du erfarenhet eller intresse för webb och e-handel är det en fördel.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, ödmjuk och lyssnande. God arbetsstruktur och förmågan att kunna förklara komplexa saker på ett enkelt sätt är kännetecknande för dig. Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka utformningen av produkter och lösningar samt i förlängningen även din roll och företagets utveckling. Vill du arbeta i en liten och platt organisation tillsammans med lojala och engagerade medarbetare kan vi erbjuda dig en stimulerande utmaning.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu