Projektorienterad Art Director

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Nu söker vi en projektorienterad Art Director

Gerdmans inredningar är ett stabilt företag med stolthet och lång tradition. Service, kvalité och engagemang genomsyrar företagskulturen. Det blir din uppgift att ta ansvar för och utveckla den grafiska profilen inom både tryckt material såväl som i digitala medier.

Utifrån en övergripande marknadsföringsplan bryter du ner, organiserar och genomför underliggande aktiviteter. Hit hör bland annat planering och genomförande av fotograferingar vilket omfattar val av miljö, produkt och samordning av inblandade personer. Du kommer även ta fram idéer och underlag på säljande texter till copywriters.

I tjänsten är du även inblandad i projekt kring branschinriktad marknadsföring samt riktade kampanjer direkt mot storkunder. Tillsammans med vår web designer utvecklar du layout och innehåll på Web och nyhetsbrev.

Vi tror du har några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Kanske har du en bakgrund från en byrå där du haft ansvar för egna kundprojekt. Du har erfarenhet av att arbeta i layoutprogram. Förmodligen har du en marknadsinriktad utbildning och en känsla för text och layout. Erfarenhet av projektledning är ett stort plus då du får ett omfattande planrings- och samordningsansvar.

Som person har du ett starkt intresse för marknadsföring och varumärken. Personen vi söker är både kreativ och med fingertoppskänsla för marknadsföring men även välorganiserad och strukturerad för att effektivt kunna driva projekten framåt.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 21/9. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Ansök nu