Projektorienterad Säljare

Våra produkter skapar mervärde inom många användningsområden och vi samarbetar med flera välkända varumärken. Tack vare drygt fyrtio duktiga och engagerade medarbetare samt en mycket stor kunskap om produkter, material och metoder är Kungsäter industri en konkurrenskraftig spelare inom konfektionerad teknisk textil. För mer information om företaget se: www.kungsater-industri.se

Rekryteringen avslutad

Placeringsort Kungsäter

Det blir din huvuduppgift att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Du kommer att få insikt i en mängd olika branscher och vara delaktig i utvecklingen av nya produkter tillsammans med våra kunder. Som säljare arbetar du med hela försäljningsprocessen från första kundbesök fram till ett avslut. Du arbetar nära kunden genom hela projektet. Kalkylering och offertskrivning är naturliga inslag i arbetet.

Du har erfarenhet av relationsskapande försäljning och troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund. Det är viktigt att viljan finns att lära sig våra produktionsprocesser för att se nya möjligheter hos nuvarande eller nya kunder. Du är en van datoranvändare.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Personen vi söker är en prestigelös lagspelare. Struktur, lyhördhet och en lösningsorienterad inställning är kännetecknande för dig. Lokal förankring och en jordnära framtoning tror vi är viktiga förutsättningar för att nå framgång i rollen.

Vill du spela en viktig roll i vår framtida expansion? Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett familjärt företag med god tillväxtpotential. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Säljare Kungsäter” senast den 12/4. Skicka din ansökan till info@enoem.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.