Försäljning och Affärsutveckling inom Webb och e-handel

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en medarbetare till:

Försäljning och Affärsutveckling inom Webb och e-handel

Montania befinner sig i ett expansivt skede och vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du arbetar självständigt men är en del av ett försäljningsteam. För rätt person finns utveckling- och möjligheter till att ta ett större ansvar över tiden.

Vi tror att du har erfarenhet av kvalificerad försäljning ute hos kunder och ett starkt intresse för webb och digitalisering. Alternativt har du erfarenhet av webb och e-handel och söker en säljande roll där du är med och utvecklar kundernas affärer och digitalisering.

Du har en relevant utbildningsbakgrund gärna inom IT eller försäljning/marknadsföring. Du har lägst gymnasiekompetens. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga. Är du intresserad av att jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i en växande bransch? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 25/2.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu