Redovisningsekonom

Bendiro Profile Tech AB är en av Nordens ledande tillverkare och leverantör av rullformade stålprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt genom intensiv forskning och utveckling. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter ca 250 MSEK. För mera information om företaget se: www.bendiro.se

Nu söker vi en driven Redovisningsekonom, deltid.

Är du intresserad av en utvecklande ekonomtjänst på ett expanderande tillverkningsföretag i Falkenbergsområdet? Vi kan erbjuda ett varierat arbetsinnehåll i en positivt och framåtriktad företagskultur.

I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörsreskontra men även viss löpande redovisning, avstämningar, momsredovisning och bokslutsarbete (månads- och årsbokslut) samt lön. Vid behov hjälper du till i receptionen. På sikt kan du få ett utökat ansvar som behjälplig åt Ekonomichefen vad gäller redovisningen.

Vi ser gärna att du tar egna initiativ och kan bidra i utvecklingen av ekonomiprocessen. Du arbetar nära Ekonomichefen och tillsammans utvecklar och effektiviserar ni arbetssättet på ekonomiavdelningen.

Troligtvis har du ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van affärssystemanvändare och är väl bekant med Excel. Erfarenhet av Pyramid är en merit.

Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund, lägst på gymnasienivå. Att få utveckla och lära dig nya kunskaper är några av dina drivkrafter.

Som person är du strukturerad och noggrann. Vi värdesätter egna initiativ och ansvarskänsla. Du har ett intresse för ekonomi och har en god förståelse för ekonomiprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Inledningsvis kan vi erbjuda en deltidstjänst men i takt med att företaget växer och dina färdigheter ökar kan rollen utökas. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!