Redovisningsekonom

Hyma Skog & Trädgård är moderbolag till Hylte Jakt & Lantman, Maskinklippet och DUAB. Koncernen har en stark och lönsam tillväxt driven av e-handel och digitalisering där bolagen är marknadsledande i sina respektive segment – jakt, skog & trädgård, maskiner och verktyg. Som kund kan man förvänta sig högsta möjliga kunnande, engagemang och personlig service när du besöker; hylte-lantman.com, maskinklippet.se eller duabhuset.se. Koncernen omsätter cirka 700 mkr och har närmare 100 anställda.

Nu söker vi en redovisningsekonom

Är du en noggrann och samarbetsinriktad person som trivs med redovisning och ekonomisk administration? Personen vi söker kommer främst ansvara för redovisningen i DUAB men är även inblandad i de andra bolagen.

I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, fakturahantering, inbetalningar samt rapportering till Skatteverket. Månadsavstämningar, enklare analyser och utredningar ingår likaså. Du rapporterar till ekonomichefen och samarbetar med övriga på ekonomiavdelningen.

Vi tror du har några års erfarenhet som redovisningsekonom med ansvar för löpande ekonomiuppgifter och månadsavstämningar. Du är en van affärssystemanvändare och besitter goda kunskaper i Excel. Du har gymnasiekompetens inom ekonomi eller motsvarande samt goda kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och samarbetsinriktad. Du tycker om att jobba med siffror och trivs i rollen som redovisningsekonom men tycker det vore intressant att utveckla dina analytiska färdigheter ytterligare.

För oss är det viktigt att du har en positiv grundsyn, är social samt trivs i en händelserik miljö. Du kommer arbeta både självständigt samt i nära samarbete med kollegor på avdelningen. Vi värdesätter en prestigelös och jordnära framtoning vilket ligger i linje med företagets värderingar och vilja att skapa nöjda kunder.

Är du intresserad av att söka tjänsten ser vi fram emot din ansökan senast den 26/10. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Tjänsten är placerad i Hyltebruk.