Redovisningsansvarig

Hafa Bathroom Group AB bildades 2006 efter att Hafa AB förvärvat Westerbergs Badrum. Hafa Bathroom group är en av Nordens största badrumskoncerner med en nettoomsättning på 268 miljoner SEK år 2012 och totalt 136 anställda. Företaget ska arbeta aktivt med att stärka sina varumärken och dess position på marknaden. Hafa Bathroom Group AB har huvudkontor i Halmstad och är verksamt med dotterbolag i Norden samt bedriver exportverksamhet via agenter. Företaget ägs av börsnoterade Ratos AB. För mer information om företaget se www.hafabg.com

Rekrytering Avslutad

Med placering i Halmstad söker vi nu en Redovisningsansvarig

Du kommer att ansvara för redovisning, månadsbokslut, avstämningar och kostnadsanalyser för det svenska moderbolaget. Årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer ingår i tjänsten samt budget och prognosarbete. Då verksamheten har internationella inslag hanterar du flera olika valutor.

Du ingår i ett team som snabbt och effektivt förser interna och externa intressenter med ekonomisk information och rapporterar till ekonomichefen. Då bolaget ägs av Ratos ställs höga krav på punktlig och tillförlitlig rapportering. Under senare år har företaget investerat kraftigt i systemstöd inom ekonomiavdelningen och ligger idag i yttersta framkant.

Den vi söker är en erfaren redovisningsekonom med kompetens att självständigt upprätta bokslut. Du har erfarenhet av koncernredovisning samt mycket goda kunskaper inom affärssystem och kalkylprogram. För att lyckas i rollen tror vi du har ekonomisk högskoleutbildning med inriktning redovisning.

Noggrannhet och struktur är viktiga egenskaper tillsammans med målinriktning och effektivitet. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. En hjälpsam och positiv inställning värderas högt. Du är nyfiken, är öppen för utveckling och nya arbetsuppgifter.

Är du intresserad av en ny utmaning inom redovisningsområdet? Då kan vi erbjuda utmanande arbetsuppgifter med vasst systemstöd. Vi ser fram emot din ansökan senast den 1/8-13 märkt ”Redovisningsansvarig, Hafa BG”. Ansökan skickar du till info@enoem.se

Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701- 460 391.

Intervjuer kommer att ske den 5-6/8 och den 12-13/8.