Redovisningsansvarig

Hafa Bathroom Group är Nordens största badrumskoncern med en omsättning på ca 500 milj. SEK och totalt 175 anställda. Företaget är verksamt med dotterbolag i Norden och Ryssland. Företaget ägs av Ratos. För mer information om bolaget, se www.hafabg.com

Rekryteringen Avslutad


Vill du arbeta i Nordens största badrumskoncern som:

Redovisningsansvarig för verksamheten i Sverige, då kommer du att ingå i ett ekonomiteam på 9 personer med visionen att på ett snabbt, effektivt och tillförlitligt sätt förse samtliga intressenter, interna och externa, med ekonomisk information. Bolaget ägs av börsnoterade Ratos vilket ställer höga krav på rapportering, dess riktighet och punktlighet.

Du kommer att ansvara för redovisning, månadsbokslut, avstämningar och kostnadsanalyser för den svenska delen av koncernen. Då verksamheten har en starkt internationell prägel medför det hantering av flera olika valutor. Årsbokslut och årsredovisning ingår också i tjänsten.

För att nå framgång tror vi det krävs professionella kunskaper i MS Excel samt erfarenhet av arbete i större modulbaserade affärssystem. Grundläggande kunskaper om relationsdatabaser är meriterande. Har du dessutom kännedom om redovisning inom lager och tillverkning är det en fördel.

Som person är du effektiv och målinriktad och trivs med att arbeta såväl i projektform som att arbeta självständigt med mer varaktiga ansvarsområden. Du har en positiv livssyn och ser till gruppens bästa och att hjälpa andra faller sig naturligt. Noggrannhet och struktur tror vi är grundläggande egenskaper men även förmågan att prioritera. Du ser positivt på verksamhetsförändringar och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter.

Förmodligen har du ekonomisk högskoleutbildning med inriktning mot redovisning eller likvärdig kunskap förvärvad genom erfarenhet.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 Augusti 2010 märkt ”Redovisningsansvarig, Hafa” ställd till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se. Urvalet kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger på Tel: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson på Tel: 0701-460 391.