Redovisningschef

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på MotorHalland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose dina önskemål, så att du blir nöjd och känner dig väl omhändertagen. Vi utvecklar ständigt vår personal och jobbar kontinuerligt med att skapa en trygg, trivsam och öppen arbetsplats. Vår personal är vår viktigaste tillgång. För mer information om företaget se: www.motorhalland.se

Nu söker vi en Redovisningschef

Är du en driven ekonom som vill ta nästa steg i din utveckling? Vi kan erbjuda en ledarroll där du kommer spela en central roll i utvecklingen av företagets framtida arbetsprocesser inom ekonomi- och administration.

I rollen som redovisningschef tar du ansvar för att leda och fördela arbetet och ser till att verksamheten uppfyller legala rapporteringskrav. I arbetsuppgifterna ingår års- och månadsbokslut samt moms- och skattedeklarationer. Du har en drivande roll i budget- och prognosarbetet och är kontaktperson för externa intressenter samt myndigheter. Ekonomisk rapportering ingår i rollen vilket även är ett område du kommer att vidareutveckla.

Du har personalansvar för fem medarbetare inom ekonomi, administration och reception. Tillsammans med dem strävar ni efter att förenkla och effektivisera arbetsprocesserna genom att standardisera och digitalisera. Vid behov är du behjälplig inom samtliga delar av ditt ansvarsområde.

Rollen kräver ett antal års erfarenhet av en liknade roll med personalansvar. Det är viktig att du har gedigna ekonomi- och systemkunskaper från ett större företag. Du är trygg i din kunskap och behärskar bokslutsarbetet samt moms- och skatteregler och är van vid ekonomisk rapportering. Vi tror du har en akademisk examen inom ekonomi med relevant inriktning. Erfarenhet från revisionsbranschen är en fördel.

Som person visar du andra respekt, är hjälpsam och delar prestigelöst med dig av dina kunskaper. Du bygger goda relationer internt och externt vilket underlättar arbetet och skapar ett gott arbetsklimat. Samtidigt är du en duktig organisatör och en skarp analytiker. Du förstår och kan förklara ekonomisk information. Utveckling och förbättring är några av dina drivkrafter tillsammans med en nyfikenhet inför ny teknik och kunskap.

Är du en driven ekonom med förmågan att leda och motivera andra? Då kan vi erbjuda en intressant ledarroll i ett framgångsrikt företag. Du kommer sitta i Motorhallands nya toppmoderna lokaler på Flygstaden i Halmstad. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!