Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har egen produktion av våra produkter, allt från mekaniska till elektroniska lösningar. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 60 medarbetare. För mer information om företaget se: www.swedlock.se

Nu söker vi en Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Swedlock har en stark efterfrågan av sina låssystem. De egenutvecklade systemen tillverkas på plats i Halmstad och bolaget har en leverantörsbas både i Sverige och utomlands. Produkterna har ett högt teknikinnehåll och har idag en ledande marknadsposition.

Nu kan vi erbjuda en ny, omväxlande och utvecklingsinriktad roll. Rollen förstärker ekonomiavdelningen och du kommer att få fortlöpande stöd och utbildning inom dina ansvarsområden. Du rapporterar till företagets CFO.

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Månadsrapportering och uppföljning
  • Arbete med att utforma nyckeltal
  • Behjälplig i budget och prognosarbete
  • Intern rapportering till andra avdelningar

Övrig tid är du behjälplig inom löpande redovisning och månadsbokslut. Vid behov kommer du även att fakturera.

Vi tror du har erfarenhet från ett likande arbete och trivs med att analysera siffror. Du har troligtvis en högskoleutbildning i ekonomi med redovisningsinriktning eller annan relevant utbildningsbakgrund. Rollen kräver goda kunskaper i Excel och du är en van affärssystemanvändare.

Som person är du flexibel och tycker det är kul att jobba på en avdelning där medarbetarna rycker in och hjälper varandra där det behövs. För att lyckas i rollen tror vi du är analytisk, har ett strukturerat arbetssätt, är hjälpsam och drivs av lagarbete.

Vi erbjuder dig en bred och utvecklande ekonomiroll i ett tillväxtföretag. Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Inledande intervjuer kommer att hållas i mitten av augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!