Redovisningsekonom

 

Gnotec Kinnared är ett högautomatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 200 anställda och omsättningen uppgår till ca 600 MSEK. Koncernen Gnotec har totalt ca 600 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1 Mdkr.För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Nu söker vi en driven Redovisningsekonom

Söker du en utmanande och utvecklande ekonomitjänst i ett framgångsrikt företag? Är du intresserad av att växa i en samarbetsinriktad och effektiv miljö med internationella kontaktytor. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och på sikt få ett större ansvar.

Du kommer ansvara för löpande redovisning, likviditetsrapporter, period- och årsbokslut samt övrig förekommande rapportering. I arbetet ingår bokföring av dagliga inbetalningar samt hantering och indrivning av kundfordringar. Därtill följer rapportering av moms- och arbetsgivaravgifter.

En viktig del av rollen är att bidra till utveckling av rutiner samt arbetssätt inom redovisningsområdet. Du kommer arbeta nära ekonomichefen. Vid behov stöttar du ekonomiassistenten.

Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå med redovisningsinrikning. Tjänsten kräver utmärkta redovisnings- och datorkunskaper. Goda kunskaper i engelska är ett krav då du arbetar i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan men sätter stort värde vid ditt engagemang och vilja att lära.

Som person är du samarbetsinriktad och engagerad samt har en positiv grundinställning. Struktur, noggrannhet och effektivitet är kännetecknande för dig vilket medför att du kan hantera en tidvis hög arbetsbelastning. Du kommunicierar tydligt och genomtänk både i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vi kan erbjuda en utmanande tjänst i en utvecklande och trevlig arbetsmiljö. Tjänsten är placerad i Kinnared. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

Ansök nu