Redovisningskonsult

LR Akridi KB är lokalt ägt av oss som jobbar på byrån och har för närvarande 25 medarbetare. Bolaget ingår i nätverket LR Revision & Redovisning som sammanlagt har över 300 medarbetare fördelade på 70 kontor i landet. Vårt huvudkontor finns i Halmstad men vi har också ett mindre kontor i Ängelholm. Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora ägarledda företag. Vi eftersträvar att ligga i framkant när det gäller digitalisering för att bl.a. kunna effektivisera våra kunders processer. För mer information om företaget se:www.lrakridi.se

Nu söker vi en erfaren Redovisningskonsult

Är du intresserad av ett arbete som redovisningskonsult i en familjär miljö med goda möjligheter att gå vidare mot auktorisation? Eller är du redan auktoriserad redovisningskonsult?

Som redovisningskonsult hos LR Akridi arbetar du med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, deklarationsarbete, rådgivning i redovisnings- och bolagsfrågor mm. Du kan också komma att assistera våra kvalificerade revisorer i granskningsarbetet.

Du arbetar nära våra kunder med eget kundansvar vilket förutsätter god kommunikationsförmåga. Våra kunder är små och medelstora företag i alla branscher med olika behov vilket ställer krav på flexibilitet. Du kommer få en djup inblick i kundernas processer och vara behjälplig inom flera delar av deras verksamhet.

Kvalifikationer

Personen vi söker är redovisningskonsult med några års erfarenhet som vill ta nästa steg. Erfarenhet från redovisnings/revisionsbyrå är ett stort plus men erfarenhet från en ekonomiavdelning är också bra.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, professionell, driven och har en god initiativförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas. Dessutom vill du bidra med att utveckla andra. Omtänksamhet och prestigelöshet är egenskaper vi värdesätter.

Då arbetet innebär mycket kundkontakt tror vi att du är social och tycker om att samarbeta med människor.

Kontakt

Tror du att kompetens och engagemang ger resultat? Då ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.