Redovisningskonsult inom jord- och skogsbruk

Affärskonsult Anders Lindeberg AB grundades 1974 och har allt sedan starten haft en god utveckling. Med över 45 år i branschen har vi sedan starten biträtt kunder med ekonomiska konsultationer inom redovisning, bokslut och deklarationer samt företagsöverlåtelser och bolagsbildningar. Vi kan även ombesörja era fastighetsaffärer. Affärskonsult Anders Lindeberg AB har kontor i Torup och har även ett kontor i Falkenberg tillgängligt för besök efter överenskommelse. För mer info om företaget se: www.affarskonsult.se

Nu söker vi en erfaren Redovisningskonsult med inriktning Jord och Skogsbruk

Är du intresserad av ett arbete som redovisningskonsult med goda utvecklingsmöjligheter?

Som redovisningskonsult hos oss kommer du att ansvara för en del av våra jord- och skogsbrukskunder men så klart har du även kunder från andra branscher. Du arbetar med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, deklarationer, rådgivning i redovisnings- och bolagsfrågor mm.

Du arbetar nära våra kunder med eget kundansvar vilket förutsätter god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har anknytning till bygden, men det är inget krav. Du kommer få en djup inblick i kundernas vardag och vara behjälplig inom flera delar av deras verksamhet. Hos oss kommer du också få arbeta med att utveckla digitala processer och rutiner.

Personen vi söker är redovisningskonsult med flera års erfarenhet inom skogs- och lantbrukssektorn.

Är du en jordnära och prestigelös redovisningskonsult med gedigen erfarenhet av jord- och skogsbruk? Då ser fram emot din ansökan senast den 20/9. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.