Redovisningskonsult

Baker Tilly Halmstad har idag 28 medarbetare. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 550 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. För mer information se: www.bakertilly.se

 Vi söker en Redovisningskonsult

Vill du jobba på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett positivt och glatt gäng? Söker du en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Då vill vi gärna veta mer om dig!

För oss är det viktigt med kompetenta medarbetare med rätt utbildning och erfarenhet, men minst lika viktigt är det att du gillar och delar våra värderingar och vår stil. När vi söker nya kollegor letar vi därför efter dig som:

  • har stor yrkesskicklighet
  • förmedlar och sprider kunskap
  • har kunden i centrum
  • är flexibel och kreativ
  • har stort engagemang och tar ansvar

Vi söker dig mednågra års erfarenhet av bokföring och bokslut. Hos oss kommer du att arbeta med löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 ellerCarin Mossberger 0701-460 390.

 

 

 

Ansök nu