Relationsbyggande säljare

Venatio AB arbetar i hela Norden som representant och exklusiv distributör för producenter av innovativa produkter med högsta prestanda och tillförlitlighet. Venatio har också produktion av komponenter med självlysande GTLS, gaseous tritium light sources. Våra kunder är främst jakt- och sportskytte, samt polis och försvarsmakter i Norden. Produkterna återfinns främst inom område­na personlig utrustning, optik, optronik, sensorer, sikten och tillbehör.  För mer information om företaget se: www.venatio.se

Till Halmstad söker vi nu en Relationsbyggande säljare

Det blir din huvuduppgift att underhålla, stärka och skapa nya kundrelationer. Venatio:s kunder återfinns bland butiker i jakt och friluftsbranschen men även professionella användare inom militär- och polisiär verksamhet. Tjänsten omfattar den skandinaviska marknaden men med fokus på den svenska.

Förutom försäljning kommer du vara delaktig i att planera och genomföra produktutbildningar tillsammans med dina kollegor. Mässor ingår i dina arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även kontinuerliga kundbesök med ca 50-100 övernattningar per år.

Troligtvis har du en dokumenterad erfarenhet inom försäljning samt ett genuint intresse för jakt, frilufts och/eller skytte. Kanske har du också en bakgrund i branschen. Har du arbetat med försäljning eller inköp business-to-business eller med myndigheter (offentliga upphandlingar) är det en fördel. Kunskaper inom optik eller optronik är en fördel. Du har lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i engelska och svenska, övriga nordiska språk är meriterande. Körkort B är ett krav.

Din förmåga att skapa förtroende, presentera och samarbeta med kunder och medarbetare är avgörande för att nå framgång i rollen. Vi tror att egenskaper som uthållighet, skinn på näsan, förmågan att lyssna, arbeta självständigt samt att anpassa dig efter olika situationer är kännetecknande för dig. Din kanske allra viktigaste förmåga är att kunna bygga långsiktiga relationer.

För rätt person kan vi erbjuda ett mycket varierande arbete och en stimulerande utmaning i en bransch under ständig utveckling. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu