Relationsbyggande Affärsutvecklare

RAM Nordic erbjuder en rejäl skopa frihet under ansvar och ett arbete i samarbete med de främsta teknikföretagen i Skandinavien. Vill du vare med i en spännande och expansiv fas i ett företag som växer så att det knakar? Med den unika tekniken GDS® Technology™ för mobila kommunikationslösningar är RAM MOUNTS® i den absoluta framkanten vad gäller skydd, laddning, datasynkronisering och kompatibel integration. Som ett av många exempel har RAM Mounts med GDS® Technology™ samarbete både globalt och lokalt med Samsung, men också skräddarsydda dockningslösningar för Zebra, Honeywell, Apple, etc.

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar till en stor mängd användningsområden för montering och dockningslösningar av till exempel tablets, laptops, kommunikations- och navigationsutrustning. RAM MOUNTS® patenterade modulsystem kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic med lager och kontor i Halmstad har ensamrätt på den nordiska marknaden. Riktigt justa anställningsvillkor & möjlighet till personlig utveckling är en del av vår framgång. För mer information se: www.ram-mount.se samt @ramnordic

Kan du på ett enkelt sätt förklara unika lösningar för våra partners?

Är du intresserad av att kombinera ditt intresse för teknik med ditt goda affärssinne? Vi kan erbjuda ett mycket självständigt arbete där du skapar smarta lösningar tillsammans med krävande professionella kunder. Tjänsten kräver förmågan att kunna förstå kundens behov & utmaningar, ha god kunskap om den utrustning som ska monteras och i vilket sammanhang den ska fungera optimalt.

Din huvudfokus är RAM MOUNTS® unika GDS®-plattform. Produkten har en stor potential då den kraftigt bidrar till en enklare, säkrare och inte minst kostnadseffektivare hantering inom en stor mängd olika applikationer och branscher.

Du identifierar nya intressanta kundgrupper men stärker även relationerna med befintliga B2B kunder. Arbetet är ofta projektinriktat i tätt samarbete med kunden. Tjänsten kräver struktur och noggrannhet för att förstå och tillfredsställa högt ställda krav på funktion samt tillförlitlighet.

Vi tror att du har erfarenhet av lösningsorienterad teknisk försäljning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i de övriga nordiska språken är meriterande. Du är en van datoranvändare och behärskar Excel. Kunskaper inom Adobeprogrammen är en fördel.

Tjänsten omfattar den skandinaviska marknaden vilket innebär en del resor och mässor. Du kan utgå hemifrån men förväntas vara på plats i Halmstad regelbundet.

Vi erbjuder ett både intressant & mycket varierande arbete i ett företag i stark medvind.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!