Relationskapande Säljare (Pausad)

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2015 omsatte Tyri 250 miljoner och har idag 140 anställda. För mer information om företaget se: www.tyri.se

Till Göteborg söker vi nu en Relationsskapande Säljare

Det blir din huvuduppgift att underhålla och utveckla företagets relationer med eftermarknadskunder på den skandinaviska marknaden. Kunderna återfinns bland maskinimportörer, distributörer och grossister. Här samarbetar du ofta med kundens egen säljkår.

I rollen ingår även försäljning mot OEM kunder. Då kommer du in tidigt i deras produktutveckling för att tillsammans med dem ta fram en lösning efter specifika krav på design och funktionalitet. I tekniskt djupgående frågor har du stöd av utvecklingsavdelningen.

Du arbetar självständigt med stöd av marknads- och utvecklingssidan. Tjänsten kommer att innebära resor. Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning, en marknadsinriktad utbildningsbakgrund och teknikintresse.

För att lyckas krävs uthållighet samt förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Personen vi söker är kreativ, lyhörd och samarbetsinriktad. Du arbetar strukturerat och du drivs av nyfikenhet, relationer och affärer. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Vill du spela en viktig roll i företagets fortsatta tillväxt? Vi erbjudera en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot din ansökan senast den 12/10. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu