Relationsskapande Säljare Eftermarknad

KLE startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. KLE erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2013 uppgick omsättningen till 74 mkr och KLE är idag 30 anställda. Målsättning är att öka sortimentet snabbare än någon annan. För mer information om företaget se: www.kle.se

Rekryteringen Avslutad

KLE expanderar och söker en Relationsskapande Säljare Eftermarknad

Det blir din huvuduppgift att underhålla och utveckla företagets relationer med eftermarknadskunder på den skandinaviska marknaden. Eftermarknadskunderna återfinns bland maskinimportörer, större företag med egen maskinpark samt återförsäljare och grossister. Ibland har kunden en egen säljkår som du samarbetar med. Målet med tjänsten är att öka närvaron på fältet för att kunna erbjuda en ännu högre servicegrad. Du arbetar självständigt med stöd av marknads- och utvecklingssidan. Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten kommer att innebära resor.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning och en marknadsinriktad utbildningsbakgrund. Det är en stor fördel om du känner igen dig i detta arbetssätt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att lyckas krävs uthållighet samt förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Personen vi söker är kreativ, lyhörd och samarbetsinriktad. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Kan du fler nordiska språken är det en fördel. Du drivs av nyfikenhet, relationer och affärer.

Vill du spela en viktig roll i företagets fortsatta expansion?  Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot din ansökan märkt ” Säljare Eftermarknad ” senast den 1/12. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.