Relationsskapande Säljare

TL Månssons AB är ett familjeägt grossistföretag med kontor och lager i Halmstad. Företaget startade sin verksamhet 1992 och är distributör för Yankee Candle® i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Yankee Candle® är ett etablerat och branschledande varumärke från USA inom doftljus och doftrelaterade produkter av högsta kvalitet. TL Månssons AB representerar även varumärket Millefiori®Milano. 2012 utsågs företaget till Gasellföretag. Idag har företaget 14 anställda och är inne i en expansiv fas. Utöver grossisthandel har företaget e-handel och konceptbutiker, och omsätter i dag 30 milj. Läs mer om oss på www.manssons.se.

Nu söker vi en Relationsskapande Säljare

TL Månsson AB befinner sig i en expansiv fas. För att möta den ökande efterfrågan behöver organisationen förstärka på säljningssidan. Det blir din huvuduppgift att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer på den skandinaviska markanden. Samtidigt blir du en medarbetare, en i gänget för att driva företaget framåt. I en mindre organisation räknar vi också med att du är flexibel och inte främmande för att ta del av andra arbetsuppgifter.  Du har ett genuint intresse för inredning och våra produkter. Kunskaper från en ledande tjänst inom butiksledet, e-handel samt marknadsföring anser vi vara en styrka.

Arbetsinnehållet är varierat och du kommer vara delaktig i samtliga delar av försäljningsprocessen, från en första kontakt med en ny kund, till mässor, kundvård och utbildning av återförsäljare. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor och har daglig kundkontakt.

Vi tror du har några års erfarenhet av relationsskapande försäljning. Vi värderar en positiv inställning, engagemang och viljan att ta ansvar högt. Kanske har du en utbildningsbakgrund inom marknad och försäljning men framför allt ett starkt intresse för produkterna och affärer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort B. Relevanta erfarenheter från övriga nordiska länder samt kunskaper i övriga nordiska språk är en merit.

Din styrka är din förmåga att skapa goda affärsrelationer. Med hjälp av engagemang, lyhördhet och analytisk förmåga har du nått framgång i tidigare roller. Vi ser en god kommunikatör som har en fallenhet för att möta olika typer av människor. På samma gång är du systematiskt och effektivt i din strävan mot att nå resultat och komma till avslut.

Är du intresserad av en ny utmaning där arbetsklimatet präglas av hjälpsamhet, framtidstro och kundfokus?  Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/5. Ytterligare frågor besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Inledande intervjuer kommer att hållasden12-13/5. Intervjuer tillsammans med företaget den 16-17/5.

Ansök nu