Relationsskapande Utesäljare

 

Hylte Tryck ingår i Weland-koncernen, en stark industrikoncern med 900 anställda och stabil ekonomi. Det ger ett långsiktigt och tryggt samarbete och en maskinpark som alltid är uppdaterad. Vi levererar trygghet i allt vi gör. Vi är ett tryggt tryckeri. Vi är Tryggeriet. Företaget etablerades 1938, har 20 anställda och omsätter årligen cirka 40 mkr. För mer information om företaget se: www.hyltetryck.se

Nu söker vi en Relationsskapande Utesäljare

Målet med tjänsten är att öka närvaron på fältet för att skapa nya långsiktiga kundrelationer. Kunderna återfinns över hela landet men främst i närområdet och i storstadsregionerna. Din målgrupp är reklambyråer, tryckerimäklare och större företag med egen marknadsavdelning.  

Du identifierar potentiella kunder, bokar, planerar och genomför besök. Företaget håller vad det lovar och du förmedlar budskapet om service och hög kvalitet. Rollen är till stor del självständig och du rapporterar direkt till platschefen. Försäljningen sker oftast i projektform. Du levererar en helhetslösning, som förutom själva trycktjänsten inom reklam, tidskrifter eller böcker, även omfattar en distribution direkt till kundens målgrupp.

Vi tror du har flera års erfarenhet av B2B försäljning. Dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljning väger tyngre än specifik erfarenhet från branschen. Du har lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som person har du förmågan att skapa och bibehålla långsiktiga affärsrelationer. Du är självgående, tar egna initiativ och tar ett stort ansvar. Din förmåga att skapa trovärdighet, få kunden att känna trygghet och komma till avslut är viktigt för att lyckas i rollen.

Är du intresserad av en säljande roll i ett stabilt och familjärt företag? Då du arbetar självständigt finns möjligheten till placering i Hyltebruk eller i Halmstad. Vi ser fram emot din ansökan senast den 5/3. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

 

 

Ansök nu