Målmedveten Utesäljare

Tylöprint AB är ett familjeägt företag som sedan starten 1981 arbetat med fokus mot fastighetsmäklarbranschen och är idag branschens ledande leverantör av marknadsförings- och förbrukningsmaterial. Företaget har 17 anställda och tillsammans med dotterbolaget TylösandDisplay (www.tylosanddisplay.se) är omsättningen 35 miljoner. Läs mer om företaget på www.tyloprint.se

Rekryteringen avslutad

Till Halmstad söker vi en Målmedveten Utesäljare

Tylöprint servar idag merparten av de större mäklarkedjorna med tusentalet kundunika marknadsförings- och försäljningsartiklar. Det blir din huvuduppgift att identifiera och bearbeta nya marknader och segment för företagets marknadsföringslösningar.

Den nya rollen är självständig och du förväntas ta ansvar för hela försäljningsprocessen från att identifiera potentiella kunder och boka besök fram till avslut. Merparten av tiden befinner du dig på fältet där du skapar nya långsiktiga kundrelationer. Internt samarbetar du med dina säljkollegor samt företagets ateljé.

Vi tror du är framgångsrik i en säljande roll inom B2B idag och är van att arbeta mot en egen budget under eget ansvar. Kanske har du ett förflutet inom hus- eller inredningsbranschen, tryckeri eller som mäklare. Vi tror att din utbildningsbakgrund är av mindre betydelse jämfört med tidigare arbetsresultat samt dina tankar om hur vi kan växa tillsammans.

Som person har du en utpräglad förmåga att skapa goda relationer vilket kräver både mod och ödmjukhet. Du är kreativ då det gäller att se nya affärsmöjligheter. Att göra affärer är förmodligen din stora drivkraft vilket kräver både list och glimten i ögat. Självständighet, ansvarskänsla och humor är egenskaper vi tror är viktiga för att lyckas.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en stimulerande utmaning i en rörlig bransch.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/5-2012 märkt ”Målmedveten Utesäljare”. Din ansökan skickar du till info@enoem.se . Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.