Säljande representant

Labboteket AB är ett litet skånskt företag som producerar fot- och hudvårdsprodukter. Företaget använder naturens eget apotek och naturliga råvaror. Produkterna tillverkas i Skåne. Bolagets ledning och försäljningsgrupp är placerad i centrala Lund. För mer information om företaget och produkterna se www.labboteket.se.

Vi söker  en säljande produktrepresentant

Det blir ditt uppdrag att bredda kundbasen för fot- och hudvårdsprodukter. Till en början betarbetar du fotvårdspecialister men på sikt även andra kundgrupper. Du identifierar potentiella kunder, bokar besök och genomför professionella demonstrationer. Mässor och andra mer omfattande kundaktiviteter ingår likaså. Kundvård utgör en självklar och viktig del av tjänsten. Distriktet omfattar Götaland vilket innebär en del resor.

Det är tänkbart att du har en bakgrund inom vården, som fotvårdsterapeut eller läkemedelskonsulten. Har du ett nätverk inom idrotten kan det ses som en fördel. Förmodligen har du en utbildning inom omvårdnad men söker dig till utåtriktade och relationsskapande roller. Du är en van datoranvändare och innehar körkort B.

För att nå framgång i rollen tror vi din sociala förmåga spelar en avgörande roll. Din styrka är att på ett trovärdigt sätt förmedla produkternas egenskaper och fördelar samt bemöta människor på ett ödmjukt och professionellt sätt. Troligtvis har du en god arbetsstruktur och förmåga att planera. Det är viktigt att du är självgående och värdesätter att få arbeta under eget ansvar.

Vill du arbeta med relationsbyggande försäljning som representant för högkvalitativa produkter? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning inom ett litet familjärt företag.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Representant Labboteket” senast den 17/10-2011. Din ansökan skickar du till info@enoem.se.