Resemontör

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för företag och offentlig sektor som hanterar ett stort antal nycklar i sin verksamhet. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 80000 lås till över 70 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades 2007 av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har huvudkontor och är cirka 50 medarbetare. Läs mer om oss på: www.swedlock.se

Vi fortsätter att expandera och söker nu Resemontör

Är du en social och teknisk person som trivs med ett varierat och självständigt arbete? Vi kan erbjuda en utåtriktad roll i ett expansivt företag.

Du kommer ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder. Rollen innebär dagligen nya kontakter och att ge god service åt våra kunder. Tjänsten innebär en del övernattningar runt om i Norden. Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet samt pålitlighet. Du utgår från vårt kontor i Halmstad.

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete och gärna med tidigare erfarenhet av resande och arbete på olika orter. Det är meriterande om du har erfarenhet från låsbranschen och exempelvis arbetat som låsmontör. Du har B-körkort och allmänna IT-kunskaper.

Vi söker är en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser möjligheter i stället för hinder. Du är duktig på att planera, är disciplinerad och ansvarsfull. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och tar egna initiativ. Kundkontakt, sociala kontakter och kommunikation ger dig energi.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!