Säljansvarig

Skogens Kol grundades redan 1876. I över 130 år har vi tillverkat träkol genom kolning av ved. Skogens Kol omsätter ca 60 Mkr årligen och är ett helägt dotterbolag till Salinity AB och ingår i Salinity Group. Idag är försäljningsorganisationen gemensam för hela gruppen men då Skogens Kol står inför en omorganisation där vi väljer att gå över till ren trading verksamhet behöver vi förstärka Skogens Kols organisation med en egen erfaren säljare. För mer information se www.skogens.com.

Rekrytering Avslutad

Med placering i Kilafors söker vi nu en Säljansvarig 

Det blir ditt ansvar att självständigt planera och driva försäljning av Skogens produkter både till befintliga och potentiella kunder. En central arbetsuppgift är att vara ute hos kunder för att fånga upp deras behov och synpunkter. Kund-, marknads- och resultatanalys är viktiga delar av tjänsten och ligger till grund för produkt- och konceptuteckling. Du har budget- och resultatansvar men tar även ett strategiskt ansvar i affärsplaneringen och rapporterad direkt till VD.

Kunderna återfinns inom olika branscher och produkterna används till grillning, tjältining och inom industriverksamhet, som biokol samt tjära för impregnering. Större förhandlingar och tekniska frågeställningar kommer utgöra naturliga inslag i tjänsten.

Troligvis har du en marknadsinriktad högskoleutbildning eller motsvarande. Det är av största vikt att du har erfarenhet av försäljning både till stora och små företag och kan driva dina egna projekt. Erfarenheter från livsmedelsbranschen, entreprenörer, kommuner, grossist- och detaljhandel är meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk ses som positivt.

 Som person är du självständig, drivande och strukturerad. Du tänker strategisk och affärsmässigt men är samtidigt flexibel och förstår vikten av service och kundvård.

Tjänsten innebär resor med en utgångspunkt från huvudkontoret i Kilafors. Är du en duktig förhandlare och relationsbyggare? För rätt person kan vi erbjuda en intressant utmaning under stor frihet och ansvar.

Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Säljare Skogens Kol” senast den 5/3-13. Vi planerar att hålla intervjuer den 11-14/3 på plats i Kilafors. Ansökan skickar du till info@enoem.se.

Vid frågor kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.