Säljare

Lundbergs Produkter AB
Har du ett starkt intresse för försäljning så är det här jobbet för Dig!
Lundbergs erbjuder interiörprodukter med kvavlitet, unik design och funktion som inspirerar och enkelt ger möjligheter till förnyelse i hemmet. Våra produkter distribueras via de ledande bygghandlarna i Norden. Lundbergs Produkter AB har kontor och lager i Nyköping, har 45 anställda och omsätter ca 200 Mkr i Norden. Företaget ingår i Inwidokoncernen, som ägs av Ratos. Se: www.lundbergs.com

Rekryteringen Avslutad

 Vi söker säljare till Skåne, Halland och Blekinge

Du kommer aktivt och självständigt bearbeta byggvaruhandeln inom ett eget distrikt bestående av Skåne, Halland och Blekinge. I tjänsten ingår både nykundsbearbetning samt underhåll av våra befintliga samarbetspartners. Vi eftersträvar att attrahera konsumeter med god service och hög kvalitet, därför är produktutbildning, butiksexponering och säljstödsmaterial viktiga delar av tjänsten.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. För att nå resultat tror vi det krävs målinriktning, uthållighet och en utpräglad känsla för konsumentprodukter. Erfarenheter från försäljning är nödvändigt, gärna från bygghandeln. Troligtvis bor du inom distriktet, har god PC-vana och erfarenhet av att arbeta i ett CRM -system.

Har du ett starkt intresse för försäljning och kundrelationer kan vi erbjuda dig en spännande utmaning. Vi ger dig det stöd och de mål du behöver för att lyckas om du har drivkraften.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 jan 2010 märkt ”Säljare, Lundbergs”. Ansökan skickar du till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger på                                    Tel: 0701-460 390.