Säljare

Ärlebo Bil bedriver försäljning av nya bilar och är en auktoriserad återförsäljare för Opel, Saab och Hyundai. Vi är också auktoriserad serviceverkstad för Opel, Saab, Chevrolet och Hyundai samt Mekonomen. Vi är placerade i Varberg och har 24 st anställda. För mer information om oss se www.arlebobil.se

Rekrytering Avslutad


Säljare –
med inriktning mot företagskunder

Noggrannhet, ärlighet och professionalism är viktiga värden för vår verksamhet.

I rollen som säljare och representant för företaget utstrålar du trygghet och en jordnära framtoning. Din huvuduppgift blir att bygga långsiktiga relationer med våra företagskunder i Varbergsområdet. Du kommer att skapa kundanpassade leasing- och transportbilslösningar. Du kommer att arbeta uppsökande mot kunden. I din roll bokar du besök, lyssnar in vad kunden har för behov och presenterar en lösning. Förhandling och avtalsskrivning är naturliga inslag i tjänsten.

Erfarenhet som säljare är en fördel men det viktigaste är att du trivs med kundkontakt, att arbeta med människor och ständigt lära dig nya saker. För att passa in i den prestigelösa kulturen är samarbetsförmåga och hjälpsamhet viktiga egenskaper. Som person är du ambitiös och målinriktning, kanske med en idrottsbakgrund. Som affärsman/kvinna är din drivkraft att leverera resultat och uppfylla kundernas förväntningar. Innehar minst B körkort. En god datavana underlättar i arbetet.

Antar du utmaningen kan vi erbjuda dig ett fritt och omväxlande arbete i ett företag med en familjär atmosfär.

Ansökan skickas till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger tel. 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 April 2010.