Säljare

Lundbergs erbjuder interiörprodukter med kvavlitet, unik design och funktion som inspirerar och enkelt ger möjligheter till förnyelse i hemmet. Våra produkter distribueras via de ledande bygghandlarna i Norden. Lundbergs Produkter AB har kontor och lager i Nyköping, har 45 anställda och omsätter ca 200 Mkr i Norden. Företaget ingår i Inwidokoncernen, som ägs av Ratos. Se www.lundbergs.com


Vi erbjuder Dig ett spännande arbete som säljare i en strukturerad organisation med tydliga mål.

• Du kommer aktivt och självständigt bearbeta byggvaruhandeln på det egna distriktet som består av Småland, Östergötland, Öland och Gotland.
• I Din roll som säljare kommer Du att bearbeta nya kunder och utveckla samarbetet med våra befintliga samarbetspartners.
• Du kommer att sälja in och upprätthålla en hög service och standard på våra sortiment i butikerna.
• I Ditt arbete ingår också att utbilda butikspersonalen på vårt produktsortiment och förse butikerna med säljstödsmaterial som stimulerar konsumenten till kö.

Man/kvinna – som person är du positiv och målinriktad och har blick för butiksexponering. Du är också noggrann, ansvarstagande och van att arbeta målstyrt. Ditt arbete ställer krav på att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Självklart är du serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Vi förutsätter att du har PC-vana då du bl a ska planera och rapportera dina aktiviteter i ett CRM-system. Om du idag arbetar som säljare i bygghandeln är det en merit. Lämplig bostadsort är inom distriktet.

Vi är ett gott gäng som hoppas att Du vill komma och bli vår nya medarbetare!

Mer information om tjänsten hittar du på www.enoem.se Du är välkommen med din ansökan senast den 22 augusti märkt ”Säljare Lundbergs” ställd till info@enoem.se. För mer information eller frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger på telefon 0701-460 390. Tjänsten avser 100% tjänstföringsgrad med tillträde snarast.