Säljare inom byggplåt – Västeråsområdet

Säljare inom byggplåt

Corus ByggSystem AB – ingår i Tata Steelgroup, som är en av de starkaste leverantörerna på stål i Europa. Vi finns i Halmstad, utvecklar, producerar och säljer byggkomponenter samt färdiga bygglösningar i stål. Vår kundbas finns framförallt i Sverige, men cirka 10 % av omsättningen går på export. Företaget är under stark expansion och omsätter idag ca 150 milj. Se www.cbsnordic.se

Rekryteringen Avslutad

Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär.

Våra kunder är idag återförsäljare, entreprenörer och DIY-kedjor. Du kommer bl a att besöka byggmästare, större entreprenad företag och fristående bygghandlare. Du kommer självständigt bearbeta ditt distrikt bestående av delar av Väster- och Östergötland samt Värmland och Dalarna.

I tjänsten ingår både nykundsbearbetning och kontakt med redan befintliga kunder. Du tycker om att skapa goda relationer. Vi eftersträvar hög kvalité, struktur, flexibilitet och god service gentemot våra kunder. Som person bör du tycka om att arbeta med människor och skapa nätverk. Du är affärsmässig, drivs av att uppnå dina mål. Vi sätter stor värde på ärlighet, lojalitet och struktur.

Erfarenhet av försäljning är nödvändig, gärna från byggbranschen. Har du en teknisk bakgrund som gymnasieingenjör, byggnadsingenjör eller motsvarande är det ett plus. Du har god PC-vana och behärskar engelska.

Har du ett starkt intresse för försäljning och kundrelationer kan vi erbjuda dig en spännande utmaning. Vi ger dig det stöd och de mål du behöver för att lyckas om du har drivkraften.

Tjänsten innebär ca 3 resdagar per vecka med placering i Västeråsområdet.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 9/2-2011. Ansökan skickar du till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se, märkt ”Säljare Corus, Mellansverige”.

Intervjuer kommer att hållas i Västerås under vecka 7.

Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger, telefon: 0701-460 390 samt Andreas Nilsson, telefon: 0701-460 391.