Säljare med inriktning mot återförsäljare och distributörer

RAM Nordics affärsidé är att erbjuda en skräddarsydd lösning på ett monteringsproblem med hjälp av Round-A-Mount Technologies patenterade montage system. Produkterna är uppbyggda på ett revolutionerande och vibrationsdämpande kulledsbaserat systemen med hundratals färdiga montage för att montera laptop datorer, skärmar, GPS:er, smartphones, och annan utrustning i bilen, bussen, grävmaskinen, motorcykeln eller sportfiskebåten, samt diverse industriapplikationer.

I RAM-sortimentet återfinns över 1500 komponenter som är uppbyggt enligt ett modulsystem vilket gör det möjligt att skapa ekonomiska speciallösningar med lagerförda standardkomponenter. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika omfattande sortiment. I Sverige, Norge, Danmark och Finland har RAM Nordic AB auktoriserats att med ensamrätt marknadsföra, distribuera och representera Round-A-Mount Technologies. För mer information om sortimentet se www.ram-mount.com och www.ram-mount.se

Rekryteringen avslutad

För att stärka upp försäljningsorganisationen söker vi nu en:

Säljare med inriktning mot återförsäljare och distributörer.

Det blir din uppgift att vidareutveckla befintliga affärsrelationer med återförsäljare och distributörer. På samma gång ska du aktivt söka nya återförsäljare riktade mot konsumentledet inom olika områden. Du planerar självständigt ditt arbete och avgör hur produkterna ska marknadsföras på bästa sätt för att nå bäst genomslag.

Teknik och konsumentprodukter är något som intresserar dig och du har förmodligen erfarenhet av teknisk försäljning mot återförsäljare, grossister eller konsumentkedjor. Vi tror att du har en teknisk utbildningsbakgrund för att kunna förstå och förklara produkternas funktion, tillämpning och fördelar. Goda kunskaper i engelska är ett krav då du samarbetar med tillverkaren i USA och kunder i bl.a. Finland.

Som person är du kommunikativ, anpassningsbar och har förmågan att övertyga. Du är intresserad av affärer och ser nya möjligheter. Du tar initiativ, är målmedveten och van vid att fatta egna beslut.

Tjänsten är direkt underställda VD och förknippade med resor inom Norden. Du kommer att vara placerad på RAM Nordics kontor i Halmstad.

Vill du vara med och bygga upp en försäljningsorganisation för en starkt efterfrågad produkt under stor frihet och eget ansvar?

Skicka din ansökan märkt ”RAM säljare ÅF” till: info@enoem.se  senast den 22/9-2010. För frågor kring tjänsten tala med Carin Mossberger på telefon: 0701-460 390.