Säljare med inriktning mot tillverkningsindustrin

 

Ekoplast Emballage AB, som ingår i koncernen Trioplast Industrier och dess division Industrifilm, utvecklar och tillverkar ca: 4000 ton polyetenfilm per år. Företaget har ca 20 anställda och omsätter drygt 70 MSEK. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd olika kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar. Produktionen består av extrudering och konvertering av folie, ark, huv, säck och påse. Våra kunder finns i så skilda branscher som livsmedel, skog, möbler och övrig industri. För mer information om företaget se: www.ekoplast.se

Nu söker vi en Säljare med inriktning mot tillverkningsindustrin

Den vi söker är den oerhört viktiga länken mellan kunden och verksamheten. Med högt fokus på kundrelationen säkerställer du att befintliga affärer fortlöper och utvecklas i nära samarbete med kunden. Du arbetar strategiskt och långsiktigt med befintliga kunder och kombinerar det med att aktivt söka och skapa framtida affärsmöjligheter genom att bearbeta potentiellt nya kunder. Ekoplasts kunder är välrenommerade och professionella företag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor och utnyttjar koncernens tekniska kompetens och erfarenhet inom plastbranschen. Att hantera inkommande förfrågningar på ett affärsmässigt sätt, göra kundbesök och att aktiv bearbeta marknaden på olika sätt är naturliga inslag i din roll. Tjänsten innebär att du jobbar både i Varberg och är ute och träffar våra kunder.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst har du flera års erfarenhet av försäljning och erfarenhet från tillverkande industri. Du har vana av att hantera och förstå avtal. Erfarenhet och kompetens inom plast är meriterande. Din tekniska förståelse är god liksom din IT-vana och du hanterar Officepaketet obehindrat. Vidare krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Vi söker dig som tycker att ett arbete innehållande kundrelationer och långsiktig försäljning är oerhört roligt och stimulerade. Ditt starka driv och ditt stora engagemang gör att du lyckas i din försäljning och når de mål som sätts upp. Vidare är du uthållig och tålmodig i de affärer som du är involverad i. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor skapar möjligheterna för en fortsatt positiv utveckling på Ekoplast. Vi tror att vi kan erbjuda intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett mycket trivsamt företag.

Omfattning

Tjänsten utgår från Varberg och är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Har beskrivningen ovan väckt ditt intresse ser vi mycket fram emot din ansökan. Vänligen skicka din ansökan snarast, dock senast den 11/8. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu